Yogaweekend

Yogaweekend 24, 25, 26 mei 2019

vrouw mediterend aan zee

Yogaweekend vlakbij de zee. Een heel weekend vol yoga & meditatie. Je kunt je eigen weekendindeling maken. Er zal genoeg rust en ruimte zijn om ook gewoon te 'zijn' en te genieten van de rustige omgeving. Ook zullen we een bezoek aan de zee niet overslaan.

We gaan naar Cadzand en de locatie is Cadzandie 

Het terrein van de locatie is 3ha grote domein. Het ligt midden in een natuurgebied. Op 4 km van de zee en 1 km van het bos De Knokkert.​

We hebben de beschikking over 2 zalen. Zo kunnen we verschillende yogalessen/meditatielessen aanbieden. De volgende yogavormen en meditaties zullen worden gegeven:
- Vinyasa yoga
- Easy yoga
- Restorative yoga
- Hatha yoga
- Mindfulness meditatie
- Stiltemeditatie
- Yoga nidra
- Visualisatie meditatie
- Strandwandeling
- Polderwandeling
- workshops
- lange yogalessen waarbij je extra kan verdiepen
En meer....

Er zijn genoeg slaapplaatsen. De kamers worden gedeeld. Mocht je om bepaalde redenen echt een privékamer willen dan kan je dat even aanvragen. We bekijken dan wat de mogelijkheden zijn. Dit zal tegen bijbetaling zijn en mits mogelijk rekening houdend met de indeling van de kamers.

Vrijdagavond: aankomst, een broodmaaltijd wordt aangeboden en een avondprogramma. Overigens mag je al vanaf 16:00 uur op het terrein zijn.
Zaterdag: e.v.t.aankomst, ontbijt, lunch (warm eten), broodmaaltijd in de avond. Over de gehele dag en avond een programma in de verschillende zalen.
Zondag: ontbijt, lunch (warm) en vertrek vanaf 12 uur. We zullen deze dag vroeg starten (om 6:00) en je mag om 12:00 vertrekken i.v.m. het stemmen voor de verkiezingen. De dag wordt om 15 uur afgesloten.

Kosten: 250 euro
Aanmelden: info@timeforyoga.be of via het contactformulier
Docenten: Team van Time for Yoga vzw