2- daagse: Terug gaan werken na een burn-out

Weer aan het werk!

Data worden nog aangekondigd!

Je wilt zo graag weer aan het werk na je burn-out. Of je moet helaas weer aan het werk. Meestal is het de angst die je ontzettend tegenhoudt. Je wilt wel, maar je durft niet. Als je gaat nadenken over het terugkeren naar de werkvloer, ervaar je dat je weer minder slaapt en je twijfelt of je het wel aankan.

We gaan 2 dagen aan de slag om zowel gemotiveerd te raken om weer terug te gaan werken, maar ook om het werken echt aan te gaan. Door er een zelfontwikkelingsproces van te maken. Welke angsten kan ik verwachten? Hoe ga ik daar mee om? Wat kan ik veranderen? Hoe ga ik mijn angsten aan? Hoe maak ik van werken een leerproces voor mezelf?

Deze 2-daagse kan een opvolging zijn na onze yoga bij burn-outreeks en ook na het volgen van een mindfulnesstraining. Nog een laatste stukje moed, voordat je weer terugkeert naar je job.

We gaan veel oefeningen doen, wat meditatietechnieken die tijdens het werk ingezet kunnen worden en ontspanningsoefeningen. Maar vooral gaan we naar onszelf kijken en zien wat we daar nog meer kunnen leren binnen de werksituatie.

Deze training kan je ook volgen als je geen yoga bij burn-out of mindfulness hebt gevolgd, maar wel een proces doorlopen hebt bij een therapeute. Wel is het noodzakelijk dat je open kan staan voor meditie en ontspanningsoefeningen.